Kerstdiner

1ste zitting  ontvangst vanaf 17.00 uur tot 19.15 uur kerstdiner


2e zitting ontvangst vanaf 19.30 uur

 

Kerst keuze menu’s

Menu 1

3-gangen menu (soep-hoofdgerecht-dessert)   33,50 pp.

Menu 2

3-gangen menu (voorgerecht-hoofdgerecht-dessert)  38,50 pp.

Menu 3

4-gangen menu  (voorgerecht-soep-hoofdgerecht-dessert)  44,50 pp.

Om mee te beginnen!

Broodplankje | aioli | kruidenboter 4,75

Warm borrelbrood | kaas | pesto 5,50

 

Voorgerechten

Gemarineerde zalm | in rode biet & Gin | dille mosterd dressing

OF

Rundercarpaccio |truffelmayonaise | pittenmix | zongedroogde tomaatjes | Oude kaas

OF

Gerookte eendenborst | avocado | rode uien chutney | walnoten

OF

Tartaar | tomaat | mozzarella | basilicum dressing

 

Soepen

Runderbouillon | engelenhaar | bosui

OF

Pompoensoep | zoete aardappel | kurkuma

OF

Tomatensoep | soepballen | bosui | crème fraîche

OF

Romige | Hollandse garnalen soep | sherry

 

Hoofdgerechten

Zalmfilet | groene kruidenkorst | choron saus

OF

Zeebaars | Saffraan saus | dille

OF

Langzaam gegaarde rundersucade | sjalotten jus

OF

Runder medaillons met champignonsaus of pepersaus

OF

Duo | hertenbiefstukje | wildpeper | garnituur | rode wijnsaus

OF

Rode bieten pizza | topping | geitenkaas | pistache pesto | Chioggia bietjes

Hoofdgerechten worden geserveerd met diverse garnituren & frites

Desserts

Dame Blanche | vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom

OF

Nougatine | overheerlijk hazelnoot taartje

OF

Monchou | stoofpeertjes | in een glaasje | Bastognekoek

OF

Frambozen | parfait | Amaretti koekjes | slagroom

OF

Warme Apfelstrüdel | vanillesaus | kaneelijs | slagroom

OF

Winterkoffie met Amaretto | slagroom | amandeltjes